Κορμός σοκολάτας (μωσαϊκό)
Τι χρειαζόμαστε:
- 750gr μπισκοτα πτι μπερ
- 1μισο φλυτζ τσαγιου αχνη
- 2 κουτ σ. κακαο
- 125 γρ μαργαρίνη
- 1 φλυτζ καφε λικερ
- 2 φλυτζ τσ. γαλα
- 2 κροκους αβγων
Πως το κάνουμε:
- Λιωνουμε τη μαργαρίνη και προσθετουμε τη ζαχαρη.
- Ριχνουμε το γαλα, το λικερ, τα αβγα και το κακαο μεχρι να γινει μιγμα.
- Σπαμε τα μπισκοτα ακανονιστα και τα ριχνουμε μεσα.
- Ανακατευουμε καλα και πανω σε μια λαδοκολα το πλαθουμε σαν κορμο.
- Το βαζουμε στο ψυγειο να δεσει και ειναι ετοιμο.
πηγή sintagespareas.gr