Κορμός σοκολάτας (μωσαϊκό)


Τι χρειαζόμαστε:

  • 750gr μπισκοτα πτι μπερ
  • 1μισο φλυτζ τσαγιου αχνη
  • 2 κουτ σ. κακαο
  • 125 γρ μαργαρίνη
  • 1 φλυτζ καφε λικερ
  • 2 φλυτζ τσ. γαλα
  • 2 κροκους αβγων

Πως το κάνουμε:

  1. Λιωνουμε τη μαργαρίνη και προσθετουμε τη ζαχαρη.
  2. Ριχνουμε το γαλα, το λικερ, τα αβγα και το κακαο μεχρι να γινει μιγμα.
  3. Σπαμε τα μπισκοτα ακανονιστα και τα ριχνουμε μεσα.
  4. Ανακατευουμε καλα και πανω σε μια λαδοκολα το πλαθουμε σαν κορμο.
  5. Το βαζουμε στο ψυγειο να δεσει και ειναι ετοιμο.


πηγή sintagespareas.gr