Τα κλασικά τρουφάκια με μπισκότα και καρύδια.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 450 γρ. τρούφα
  • 50 γρ. κακάο
  • 200 γρ. βούτυρο
  • 1 ποτήρι νερού ζάχαρη
  • 2 αβγά
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ κονιάκ
  • 330 γρ. μπισκότα Μιράντα
  • 150 γρ. καρύδια
Πως το κάνουμε:
  1. Αφήνουμε το βούτυρο να λιώσει έξω από το ψυγείο και προσθέτουμε τα αβγά. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κακάο, το κονιάκ, τα καρύδια (τριμμένα) και τα μπισκότα (επίσης τριμμένα).
  2. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα και κατόπιν τα πλάθουμε και τα κυλάμε στην τρούφα.
  3. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για μια νύχτα.


πηγή  sintagespareas.gr