Σε μια λεκάνη διαλύουμε το κακάο με μισό ποτηράκι του κρασιού νερό ζεστό.
5. Στην υπόλοιπη κρέμα ρίχνουμε το βιτάμ και ανακατεύουμε να λιώσει (όχι στη φωτιά).
6. Έχουμε έτοιμες τις δυο κρέμες.
7. Απλώνουμε τη κρέμα με το βούτυρο.
8. Βάζουμε πάνω από τη κρέμα άλλη μια στρώση με μπισκότα βουτηγμένα σε αραιωμένο κονιάκ.
9. Απλώνουμε τη σοκολατένια κρέμα.
10. Πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο ή τριμμένο καρύδι.
Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για αρκετές ώρες.
Η δόση είναι για ένα μέτριο παραλληλόγραμο πυρέξ.
πηγή sintagespareas.gr